Nymåne

Posted by on mai 1, 2017 in Keramikk, Mørke, Optimisme, Stemning, Villa | One Comment
Nymåne


 

Så gikk sola ned, og siste natt på Bali denne vinteren er over.
Flyet går kl 1900 senere i dag. Litt nervepirrende for jeg har en del keramikk i produksjonsovnen til Gaya. Kanskje det må plukkes opp på vei til flyplassen (Det får jeg vite klokken ett). Kanskje det må vente til jeg er tilbake i Oktober.
Ikke noe å gjøre ved det i så fall.

Nymånen symboliserer noe nytt, så jeg ser frem til å ta tak i alt når jeg kommer hjem. Dette oppholdet har vært spesielt og lært meg mye om hvem jeg er, hva jeg vil og ikke minst hva jeg skal. Det høres jo litt svulstig ut, men sånn føler jeg det i hvert fall

Da sees vi snart i Norge. Jeg ser frem til å komme hjem og treffe dere alle igjen.

Ha en fin dag 🙂

PS.
Bali2017-bloggen fortsetter til høsten når jeg er tilbake i Oktober. I mellomtiden kommer jeg til å skrive en ny blogg, men det blir det mere om senere..

og del det med andre.

1 Comment

  1. Kona
    mai 1, 2017

    Velkommen hjem :).

    Reply

Leave a Reply